Ontwerp jouw Nieuwe Toekomst

(Geforceerd) opnieuw beginnen.
Een nieuwe kans. Iets voor jou?

De wereld is in korte tijd enorm veranderd. Je wordt steeds vaker gedwongen een keuze te maken. En elke keer is het weer de keuze tussen:

Gemak

en

Principe

Er is niet zoiets als een juiste keuze voor iedereen. Ieder heeft zijn eigen situatie met de daarbij horende unieke uitdagingen. Ieder maakt zijn eigen afweging. Er is daarom alleen maar een juiste keuze voor jou.

Stel dat je werk- of opdrachtgever ineens bepaalde eisen aan je stelt waar je principieel niet aan wilt voldoen. Dan kom je weer voor die keuze te staan. Gemak of Principe? Of omgedraaid: principeloos of ongemak?

Dit zijn lastige kwesties die direct gaan naar de essentie van het leven, de essentie van JOUW leven. Neig je naar Principe, lees dan vooral verder!


Ontwerp jouw Nieuwe Toekomst

Je laat je geest de vrije loop. Je ziet het voor je. Al die mogelijkheden. De vrijheid. De verantwoordelijkheid. Eindelijk iets doen waar de wereld beter van wordt. Eindelijk iets doen waar jij volledig achter staat. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Maar… die twijfels!

Uiteindelijk is het gewoon een keuze. Maar er gaat een heel groeiproces aan vooraf. Een reis, met ups en downs. Het begint met het ontwerpen van jouw Nieuwe Toekomst.

Uiteraard kun je dit alleen doen. Maar zou het niet fijn zijn om dat samen mee te maken? Met andere gelijkgestemden die ook werken aan hun nieuwe toekomst? Een veilige omgeving waar je elkaar inspireert. Met mensen waar je van kunt leren. Waar je je ideeën kunt toetsen en aanscherpen. Waar je zonder gêne kunt spreken over je twijfels. Waar je mensen ontmoet met wie je samen kunt werken.


Drie daagse online workshop Een Nieuwe Toekomst.

Module 1: De Morele Keuze woensdag 22 september, 20:00
Wat zijn je waarden? Hoe kun je voor jezelf de juiste afweging maken? Wat zijn de échte consequenties?

Module 2: Ontdek je Toekomst donderdag 23 september, 20:00
Leer jezelf ontdekken, vind jouw unieke kracht

Module 3: Bouw je Plan vrijdag 24 september, 20:00
Maak een gedegen onderbouwd en haalbaar plan. Creëer je support team.

Klaar om jouw droom
uit te laten komen?

Een nieuw BETEKENISVOL leven

Bijdragen aan een betere wereld

Écht JEZELF kunnen zijn

Het onmogelijke MOGELIJK maken

Een Nieuwe Start

Een Nieuwe Toekomst

Insert Image

Over mij

Mijn naam is Bertil Schaart. Jaren geleden begon ik me te realiseren dat ik compleet geen doel en betekenis had in mijn succesvolle loopbaan. Ik had dan wel een prachtig salaris, schitterende Duitse lease-auto, veel verantwoordelijkheid, aanzien, Gold Frequent Flyer membership, bonus, doorgroeimogelijken, maar ...

Maar... toch klopte het niet! On-etische business praktijken, veel stress en bovenal... ik was totaal niet gelukkig.

Daarom maakte ik de onconventionele beslissing om ontslag te nemen, ZONDER PLAN. Mensen in mijn omgeving verklaarden mij voor gek! "Hoe kun je dat nu allemaal in een keer opzeggen?"

Maar ik was overtuigd van mijn beslissing!

  • Ik wilde ontdekken hoe ik echt volledig in mijn kracht kon staan
  • Ik wilde ontdekken hoe ik een zinvolle bijdrage kon leveren aan deze wereld
  • ik wilde zelf beslissen over mijn toekomst

Dit was het begin van een nieuw leven. Ik geniet van het leven door continu te leren, te ervaren, te groeien en anderen te helpen door te delen. Ik initieer en onderhoud een variëteit aan projecten die aansluiten bij mijn altijd veranderende lifestyle en interesses.

Nee, het was niet makkelijk. Het was erg pijnlijk om geconfronteerd te worden met de onbewuste verkeerde beslissingen die ik had gemaakt in mijn leven. Maar hoe onzeker het ook was in het begin, tegelijkertijd wist ik dat ik nu op het juiste pad was.