Begin jouw Nieuwe Toekomst

(Geforceerd) opnieuw beginnen.
Een nieuwe kans. Iets voor jou?

De wereld is in korte tijd enorm veranderd. Je wordt steeds vaker gedwongen een keuze te maken. En elke keer is het weer de keuze tussen:

Gemak

en

Principe

Er is niet zoiets als een juiste keuze voor iedereen. Ieder heeft zijn eigen situatie met de daarbij horende unieke uitdagingen. Ieder maakt zijn eigen afweging. Er is daarom alleen maar een juiste keuze voor jou.

Stel dat je werk- of opdrachtgever ineens bepaalde eisen aan je stelt waar je eigenlijk niet aan wilt voldoen. Dan kom je weer voor die keuze te staan. Gemak of Principe? Of omgedraaid: principeloos of ongemak?

Dit zijn lastige kwesties die direct gaan naar de essentie van het leven, de essentie van JOUW leven. Neig je naar Principe, lees dan vooral verder!

Begin jouw Nieuwe Toekomst

Je laat je geest de vrije loop. Je ziet het voor je. Al die mogelijkheden. De vrijheid. De verantwoordelijkheid. Eindelijk iets doen waar de wereld beter van wordt. Eindelijk iets doen waar jij volledig achter staat. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Maar…

Die twijfels.

Telkens weer. Jij en je ‘gekke’ ideeën! Je laat je weer afleiden door de beslommeringen van de dag, langzaam afwachtende op het weekend. En dan voel weer die opleving, dan als een pudding weer inzakt op maandagmorgen.

Voor jezelf beginnen is uiteindelijk gewoon een keuze. Maar er gaat een heel groeiproces aan vooraf. Een reis, met ups en downs. Het begint met LIFE PLANNING.

Uiteraard kun je dit alleen doen. Maar zou het niet fijn zijn om dat samen mee te maken? Met andere gelijkgestemden die ook werken aan hun nieuwe toekomst? Een veilige omgeving waar je elkaar inspireert. Met mensen waar je van kunt leren. Waar je je ideeën kunt toetsen en aanscherpen. Waar je zonder gêne kunt spreken over je twijfels. Waar je mensen ontmoet met wie je samen kunt werken.

Zo’n omgeving bestaat! Dit is Nieuwe Toekomst.


Klaar voor jouw Nieuwe Toekomst?

In het Life Planning online leerplatform volg je elke maand een live cursus met specifiek thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een business plan, het vinden van een afzetmarkt, partnerships aangaan, je financiën doorrekenen, je marketing aanpak,etc. Alles wat je moet weten om goed voorbereid je nieuwe leven te starten!

1

privé online community

In deze online community met gelijkgestemden vind je support voor je ideeën, accountability om door te zetten, motivatie om meer mogelijkheden te realiseren. Een veilige omgeving waar je elkaar inspireert en zonder gêne kunt spreken over je twijfels. Krijg waardevolle feedback op je business plan. Wellicht vind je hier al je eerste klant of business partner!

2

kennisopbouw

In het online leerplatform volg je elke maand een live cursus met specifiek thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een business plan, het vinden van een afzetmarkt, partnerships aangaan, je financiën doorrekenen, je marketing aanpak,etc. Alles wat je moet weten om goed voorbereid je nieuwe leven te starten!

3

persoonlijke kracht

Hoe haal je meer uit jezelf? Hoe krijg je support van je partner? 

Je krijgt oefeningen en mind exercities om je elke dag zo krachtig, vrolijk en energierijk mogelijk te voelen. Ervaar het vliegwieleffect! Zie hoe jij anderen enthousiast krijgt voor jouw nieuwe toekomst.

4

mentorschap

In een 1 op 1 mentorgesprek gaan we specifiek in op jouw persoonlijke situatie. Ik deel met jou mijn business shortcuts. Ik breng je in contact met de juiste mensen. Ik help je om je plannen businessklaar te maken. En bovenal geef je de energie, moed en inspiratie om je plannen in actie om te zetten.

Klaar om jouw droom uit te laten komen?

Angst en twijfels zullen altijd blijven bestaan. Elke doorgewinterde ondernemer zal dat onderstrepen. Maar met de juiste mensen om je heen, de juiste kennis en de juiste spirit kun jij je leven vorm gaan geven zoals jij dat wilt.

Je kunt je nu aanmelden om binnenkort uitgenodigd te worden voor de Beta versie van dit programma.

Een nieuw BETEKENISVOL leven

Bijdragen aan een betere wereld

Écht JEZELF kunnen zijn

Het onmogelijke MOGELIJK maken

Een Nieuwe Start

Een Nieuwe Toekomst