Ontdek je Passie


Ben je al jaren op zoek naar wat je écht wilt?

Heb je van alles geprobeerd om er achter te komen?

Heb je allerlei testjes gedaan en boeken gelezen, zonder veel resultaat?

passie en carriere

Vrij regelmatig krijg ik van mensen te horen dat ze graag ontslag zouden nemen… maar niet weten wat hun passie is. Wat is mijn passie? Zo’n frustrerende vraag! Ik weet waar ik over praat, want ik heb hier zelf lange tijd mee geworsteld.

Wat is mijn passie?

blij met werk

Eindelijk, na lange tijd, kreeg ik het juiste inzicht. De verantwoordelijkheid voor het vinden van mijn passie moet ik niet overdragen aan een coach, boek of een persoonlijkheidstest:

Ik ben degene die mij het beste kent, dus de enige persoon die iets zinnigs zou kunnen zeggen over wie ik ben en wat ik wil, ben ik toch echt zelf!

Met dit nieuwe inzicht begon alles te veranderen! Ik begreep steeds beter waarom ik zoveel moeite had met het vinden van mijn passie.

Sinds mijn ontslag ben ik mijn leven gaan inrichten juist om mijn passie te vinden. Ik had dus alle tijd en ruimte om te ontdekken wat ik nu écht wil met mijn leven. Het was een periode van veel experimenteren, vallen en opstaan, maar nu leef ik op de manier zoals ik het wil! Ik wil mijn ervaringen met jou delen, zodat jij ook jouw passie ontdekt.

Zo kun je eindelijk de dingen gaan doen die jij écht wilt doen in je leven. In de e-cursus Ontdek je Passie ontdek je:

  • Wat jouw echte passie is
  • Wat jouw intrinsieke talenten zijn
  • Dat je echt veel meer in huis hebt dan je nu denkt (of hardop durft te zeggen)
  • Waarom de wereld op jouw talenten zit te springen
  • Hoe je altijd kunt winnen als je je passie volgt
  • Hoe je je klaar maakt voor de grote stap naar het leven dat jij verdient
Ontdek je Passie
Bertil Schaart

Voor jou?

Let op! Dit is geen gewone cursus. Je zult er moeite voor moeten doen. Je haalt er uit wat je er in stopt… en dat is niet altijd gemakkelijk.

Het vraagt zelf-analyse, zoekwerk, en bovenal 100% eerlijkheid tegenover jezelf. Het werkt dus alleen als jij écht wilt weten wat je passie is. Je krijgt er daarom ook een werkboek bij; niet alleen denken, maar ook vooral doen.

Je krijgt fantastisch mooie inzichten over jezelf, gaat verbindingen leggen en meer begrip krijgen waarom jouw leven zo gelopen is. Eindelijk ontdek je wat je drijft en krijg je richting in je leven. Je zult ook merken dat je je steeds krachtiger en vrijer voelt.

Ervaringen

In één woord fantastisch!! Erg inspirerend om te luisteren en leren van iemand die dit hele proces al doorgeworsteld is en dat wil delen met andere ‘worstelenden’. Wat ik bijvoorbeeld een hele geruststelling vond was jouw opmerking over dat het helemaal niet raar is als je (even) niet weet wat je passie nou precies is. Dat je de tijd moet nemen om daar achter te komen. Vanaf dat punt was ik om!!

Prikkelend en sprankelend. Eindelijk de eerste wirwar van ideeen gestructureerd op papier. Top!

Mooie, indringende vragen. Fijn om het ook vanuit een ander perspectief te benaderen, dat maakt sommige dingen een stuk makkelijker te omschrijven!

Je krijgt nieuwe inzichten in wie jij écht bent en ontdekt wat jouw echte drijfveren zijn. Eindelijk de dingen gaan doen die jij écht wilt doen in je leven.

Ontdek je Passie cursus

Investering in jezelf

Je doet een investering in iets om er meer uit te halen. Je investeert in jezelf om meer uit jezelf te halen. Je krijgt de cursus die je leven volledig kan veranderen! Wat is je dat waard? Daarnaast geef ik je mijn 100% geld terug garantie:

100% GELD TERUG GARANTIE

Ik ben er zo van overtuigd dat dit programma jou enorm haat helpen, dat ik 15 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je niet 100% tevreden zijn over het programma, dan hoef je alleen een e-mail te sturen en je ontvangt je geld terug. Ik wil alleen tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Bertil Schaart

Hoe lang wil je nog aan de zijlijn staan? De tijd is rijp voor jou!
Meld je aan, dan kun je direct beginnen.

Een life-changing investering in jouw toekomst voor slechts € 35


Foto passie, geluk door Shutterstock