Vind hier het Beste Idee voor het Starten van je Eigen Bedrijf

Waarschijnlijk ben je hier niet per ongeluk terecht gekomen. Nee, waarschijnlijk ben je op zoek naar "een oplossing".
Grote kans dat je in één van de volgende groepen past:

 • Je hebt het niet meer naar je zin op je werk
 • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging
 • Je bent ontslagen en het lukt je niet een nieuwe baan te vinden
een nieuw begin

Je weet dat een eigen bedrijf beginnen ideaal zou zijn. Je loopt er al lange tijd mee rondt, maar

 • Je denkt dat je niets te verkopen hebt
 • Je denkt dat je niet genoeg kennis en ervaring hebt
 • je hebt geen tijd en focus om er iets aan te doen
 • Je bent alsmaar op zoek naar dat ene geniale idee

Hoe lang houd dit je al bezig?


Hoe zou het zijn om:

vrijheid als ondernemer
 • Eindelijk de vrijheid te hebben om te doen wat jij wilt
 • Geld te verdienen met wat je leuk vindt
 • Zelf je tijd te kunnen indelen
 • Elke dag weer vrolijk aan de slag te gaan
 • Weer een exciting leven te hebben met oneindig veel kansen en mogelijkheden

De Oplossing

Mijn naam is Bertil Schaart. Jaren geleden begon ik me te realiseren dat ik compleet geen doel en betekenis had in mijn succesvolle loopbaan. Ik had dan wel een prachtig salaris, schitterende Duitse lease-auto, veel verantwoordelijkheid, aanzien, Gold Frequent Flyer membership, bonus, doorgroeimogelijken, maar ...

Maar... toch klopte het niet! Ik was totaal niet gelukkig.

Bertil Schaart

Daarom maakte ik de onconventionele beslissing om ontslag te nemen, ZONDER PLAN. Mensen in mijn omgeving verklaarden mij voor gek! "Hoe kun je dat nu allemaal in een keer opzeggen?"

Maar ik was overtuigd van mijn beslissing!

 • Ik wilde ontdekken hoe ik echt volledig in mijn kracht kon staan
 • Ik wilde ontdekken hoe ik een zinvolle bijdrage kon leveren aan deze wereld
 • ik wilde zelf beslissen over mijn toekomst

Dat werd mijn missie: er achterkomen wat ik wil.
Daarom werd ik zelfstandig ondernemer. Dat gaf mij de kansen en de mogelijkheden om mijn carrière gaandeweg in te richten zoals ik dat wil.

Dit was het begin van een nieuw leven. Ik geniet van het leven door continu te leren, te ervaren, te groeien en anderen te helpen door te delen. Ik initieer en onderhoud een variëteit aan projecten die aansluiten bij mijn altijd veranderende lifestyle en interesses.

Nee, het was niet makkelijk. Het was erg pijnlijk om geconfronteerd te worden met de onbewuste verkeerde beslissingen die ik had gemaakt in mijn leven. Maar tegelijkertijd wist ik dat ik nu op het juiste pad was, hoe onzeker het ook was in het begin.

Ook voor jou!

In mijn ontdekkingstocht heb ik geleerd hoe je te weten komt waar je goed in bent. Ik heb gezien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om te ondernemen. Ja, voor iedereen, ook voor jou.

Het werd me steeds duidelijker hoe je geld kunt verdienen door te ontdekken WIE je bent. Ik kwam erachter hoe je tot prachtige business ideeën komt die volledig passen bij jou als persoon. Ik leerde hoe je de vraag in de markt en jouw aanbod bij elkaar kunt brengen. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ondernemers geholpen bij het vinden van hun niche en het opzetten van hun bedrijf.

Mijn meeste belangrijke lessen wil ik graag met jou delen in mijn bestseller ebook. Met Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf zul je in een mum van tijd ontdekken:

 • Hoe je oneindig veel mogelijkheden en ideeën creëert
 • Hoe je de juiste vragen stelt aan jouw potentiële klanten
 • Hoe je je onderscheidt met jouw talenten
 • Wat je nu echt leuk vindt en wat bij je past
 • Hoe je met jouw idee geld kunt verdienen
 • En nog veel meer...
business ideeen

Dit boek is inspirerend voor mensen die graag voor zichzelf willen beginnen, maar niet weten waarmee ze dan hun geld kunnen verdienen. Het gaat verder dan het opstellen van lijsten met wat je leuk vindt om te doen, je kennis en ervaring en je ambities. Zo wordt er bijvoorbeeld een verbinding gelegd met de realiteit doordat je inzichten krijgt aangereikt om in te kunnen schatten hoe levensvatbaar jouw idee is. En ook de gangbare verdienmodellen komen aan bod.

Mariska Fennema

Ook voor jou?

Dit ebook is speciaal bedoeld voor:

Aspirant ondernemers

Je wilt graag voor jezelf beginnen en dat ga je ook doen, maar je zoekt naar business ideeën die bij jou aansluiten.

Startende ondernemers

Je bent net begonnen als ondernemer en je wilt snel jouw aanbod vergroten en converteren naar omzet.

Zelfstandige ondernemers

Je bent al ondernemer, maar zoekt naar mogelijkheden en nieuwe afzet-markten voor jouw skills en passie.

Een schatkist vol waardevolle tips en adviezen voor de nieuwe ondernemende ondernemer, dat brengt dit boek "Het beste idee voor je eigen bedrijf". Oftewel "jouw skills, jouw passie, jouw business; geld verdienen met wat je leuk vindt". De auteur, Bertil, weet waar hij het over heeft, aangezien hij dit proces zelf heeft doorlopen. Hij is zelf ondernemer geworden en kent de klappen van de zweep als het gaat over de ontwikkelingen van werk in loondienst naar op eigen benen staan. Bovendien heeft hij hierin enorm veel plezier waardoor hij meer dan prima over hoe start je een eigen business kan adviseren. Daar doet niet alleen de starter zijn voordeel mee, waaronder ondergetekende, maar ook de auteur zelf. Bertil bedankt, je hebt mij met dit boek flink op weg geholpen naar mijn eigen ondernemerschap.

Eric-Jan Ritsema

Jouw Investering

investering

Wat is het je waard om nu het beste business idee te krijgen wat je leven compleet verandert? Een leven waarin jij weer volledig tot je recht komt en de dingen kan gaan doen die jij belangrijk vindt in het leven?

Het heeft mij jaren gekost om deze cruciale informatie bij elkaar te vinden. Ik heb het stap voor stap ontdekt, met veel ups maar ook met heel veel downs. Dit boek zorgt voor een supersnelle leercurve. Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Ondernemen is investeren. Hoeveel tijd geef je jezelf van nu totdat je succesvol bent als ondernemer? Dit boek levert je inzichten die je direct kunt gebruiken. Je hoeft het niet zelf meer, vaak op de harde manier, te ontdekken.

Boeken over het starten van een onderneming zijn er genoeg. Toch ken ik geen ander boek dat de lezer zo weet te raken als Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf. Terwijl andere auteurs blijven hangen in de juridische, fiscale en marketingtechnische kanten van ondernemen, bespreekt Bertil Schaart datgene wat er écht toe doet: je passie, je kunde en hoe je daar geld mee kunt verdienen. Dankzij de vele concrete tips en oefeningen heb ik tientallen ideeën gekregen om direct mee aan de slag te gaan.

Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf is een absolute must-read voor iedereen die de stap naar het ondernemerschap wil zetten.

Pieter Offermans

100% GELD TERUG GARANTIE


Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in dit digitale boek je gaan helpen, dat ik 15 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je het boek gelezen hebben gevolgd en heb je geen enkel resultaat geboekt? Dan hoef je alleen een e-mail te sturen en je ontvangt je geld terug. Ik wil alleen tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

WACHT NU NIET LANGER

Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van dit digitale boek, beschikbaar in PDF, EPUB en in MOBI formaat. Het is de eerste stap naar een nieuw leven. Wacht niet langer en begin direct.

Liever een papieren boek dan een digitaal boek?
Die kun je direct bestellen bij BraveNewBooks of bij Bol (affiliate link)