Neem Ontslag! ebook

“Ik ben te goed voor deze baan.”

“Ik ben het niet eens met de normen en waarden van mijn bedrijf.”

“Gaat de rest van mijn leven er zo uitzien de komende 20, 30 jaar?”

controle over eigen leven
neem ontslag boek

Klinkt je dit bekend in de oren?

Wil jij weer gelukkig zijn? Wil jij weer controle hebben over je leven?

Lees het inspirerende ebook Je Laatste Honderd Dagen!

Dit ebook laat je zien dat ontslag nemen juist wel een optie is en waarschijnlijk dé oplossing voor jou. De angst van het ontslag nemen verdwijnt door je te richten op een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

In een periode van honderd dagen word je geïnspireerd om een hele belangrijke beslissing te maken die je leven gaat veranderen.

“Ik heb je boek uit en word er helemaal enthousiast van!”

Ik gebruik het als medicijn, elke dag een bladzij voor ik naar mijn werk ga!”

Sandra Kok You Coaching

“Wat herkenbaar, zoveel van die stappen heb ik ervaren de afgelopen jaren. En na het zetten van de stap……..wat een bevrijding! Heerlijke oneliners die mensen wakker kunnen schudden. Nuttige tips die voor iedereen toepasbaar zijn, ook al ben je al weer verder in je ontwikkeling. Kortom, helemaal top en een aanrader voor iedereen!”

“Thanks voor je inspiratie, ik ga het ook gewoon doen!

“Bertil inspireert met passie, zijn boek is hem op het lijf geschreven!”

“Ik heb jouw boek naast mijn bed liggen en lees ik elke dag alles ik wakker word een stukje. Ik moet me altijd in houden niet verder te lezen dan die dag want vind de teksten altijd erg inspirerend.”

Neem Ontslag boek

“Ik wil je graag laten weten dat ik, geïnspireerd door je boek, inmiddels ontslag heb genomen om mijn hart te gaan volgen. Ik ga alleen nog maar dingen doen die mij blij maken en voldoening geven.

Ik ben als mens anders naar de dingen gaan kijken. Ik hoor zelfs dat mensen het zien aan mij. Dus bij deze wil ik je bedanken voor je inspirerende boek en website!”

Over de auteur: Bertil Schaart is lifestyle ondernemer en oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven.

Het is zijn visie en ervaring dat zich nieuwe deuren openen naar een beter leven als je ontslag neemt. Hij geeft cursussen en presentaties over dit onderwerp. Naast ondernemer is hij vader, lifestyle business consultant en publiek spreker.

JE LAATSTE HONDERD DAGEN

Je hebt het inspirerende ebook in je bezit voor slechts 8,99 euro.