Spreker

gezicht_small

Bertil Schaart MBA is spreker en visionair op het gebied van persoonlijke kracht, het nemen van de eigen verantwoordelijkheid op de arbeidsmarkt en premobiliteit.

Bertil inspireert om het heft in eigen handen te nemen, op de werkvloer en in het persoonlijke leven. Hij maakt het publiek bewust van verborgen maatschappelijke dogma’s die het denken en doen beperken. Zo verandert hij de mindset van bedrijven en individuen. Door op een zakelijke manier persoonlijk te denken, opent zich een wereld naar ongekende en onbegrensde persoonlijke kracht.

Hij put uit jarenlange ervaring bij diverse multinationals, de start-up scene, als werkzoekende en het zelfstandig ondernemerschap. Bertil motiveert als spreker: hij combineert de realiteit van de dag met humor en deelt zijn eigen ervaringen, zowel de positieve als de ‘leerrijke’ momenten. Bertil is “keeping it real”.

Zijn motto: “It don’t mean a thing if it ain’t got that swing…

Biografie

Bertil Schaart is oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven. Bertil walks the talk en spreekt uit eigen ervaring. Hij heeft een masters degree van de TU Delft en is MBA graduate van INSEAD. Ondanks een succesvolle internationale carrière voelde elke dag in zijn leven als een verloren dag. Door een radicale ommezwaai te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen geluk is zijn leven totaal veranderd. Zijn ontslag was het startpunt van een nieuw succesvol leven.

Thema’s en onderwerpen

“Kies voor jezelf”
Speech over het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Bertil neemt je op inspirerende wijze mee langs de kritieke beslissingsmomenten in het leven. Hij spreekt over WTF-momentjes en vertelt waarom je juist nú actie moet nemen in deze turbulente tijden. Hij laat zien dat iedereen onbegrensde mogelijkheden heeft.

‘Doorbreken door te Doen’
Een wake-up call aan iedereen die ongelukkig is op het werk om te kiezen voor het geluk in het leven. Op een postmoderne en energieke wijze zal hij jou een totaal ander zienswijze geven. Van talking the talk, naar walking the talk en verder. WAARSCHUWING: Het kan je leven totaal veranderen!

Premobiliteit – ‘Hoe krijg ik ze in beweging?’
Bertil vertelt over de mogelijkheden van premobiliteit en over de precondities die moeten gelden voor een effectieve implementatie. Hij deelt de current best practices en hoe premobiliteit een duurzame inzetbaarheid realiseert.

Specifieke doelgroep: HRM, P&O, Management

[Contact voor info of boekingen]

 
Eerder gesproken voor werknemers van De Belastingdienst, ING, TU Delft, Mediapark, Achmea en anderen.

Bertil Schaart spreker