Een droom is waar geworden: In-Connection

Vorig jaar ontmoette ik Myranda de Longte, een knappe dame met een geweldige drive. Ze had toen net ontslag genomen (bravo!) en vertelde me over haar droom. Ze wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om persoonlijke groei na te streven. Voor eerlijke, betaalbare tarieven, voor zowel particulieren als bedrijven. Met een motto als “Jouw geluk is ons welzijn” wilde ik graag meehelpen haar droom te realiseren.

Haar droom is nu werkelijkheid geworden. Van harte gefeliciteerd Myranda!

Hieronder het resultaat!

– – – – –

Het mooiste 2014 cadeau voor jezelf

Midden in het prachtige groen van onze Betuwe is recentelijk In-Connection gehuisvest. Een bedrijf ingericht conform de ‘nieuwe tijdsgeest’. Dit betekent voor In-Connection een bestaansrecht gericht op het welzijn van mensen en niet op financiële rijkdom. Met eerlijke en verrassend lage tarieven voor zowel bedrijven als particulieren wordt verandering voor velen mogelijk.

in-connection.nlDe wereld verandert zichtbaar en voelbaar. Veel mensen lopen bijvoorbeeld vast in hun relatie of werk. Hebben medische klachten die niet goed oplosbaar zijn. Ook ondernemen we pogingen om iets te veranderen zoals een gezondere levensstijl, meer beweging, ontspanning vinden, keuzes maken of antwoorden zoeken in jezelf over wat je wilt. Er wordt overwogen van baan te veranderen, te stoppen met een relatie, of mensen willen iets doen wat ze altijd al wilden. Veelal verlopen deze pogingen moeizaam of hebben niet het gewenste resultaat.

In-Connection biedt het mooiste cadeau voor jezelf. Een innovatief en uniek coach traject wat daadwerkelijk merkbare verandering realiseert. Een uniek programma met meerdere coachvormen maakt dat het veranderingspotentieel maximaal benut wordt. De grootste transformatie vindt al plaats binnen de eerste twee maanden. Daar wordt de rest van het jaar verder aan gewerkt, met blijvend resultaat.

– – – – –

Ik ondersteun Myranda’s missie van harte en bied via In-Connection ook mijn programma Mind Your Own Business aan.

Zie http://www.in-connection.nl.

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: