maart 25, 2022

Workshop “Wat als levensgeluk wél kan?”

Nog nooit was er zoveel leegheid. Verwarring. Dilemma’s. Het is niet meer in kaart te brengen. Hoe dan wel?

Deze worsteling ken ik maar al te goed. Als mijn reiskoffer destijds had kunnen praten, had het perfect kunnen uitleggen hoe ik me voelde. Zinloos en doelloos rondgesleept te worden naar kantoor, de volgende zoom vergadering, de volgende opgelegde afspraak. Mijn persoonlijk leven was niet veel beter. Ik was niets anders dan een acteur in het toneelspel van een moreel corrupte wereld.

Ik smachtte naar vrijheid. Eindelijk écht mogen zijn. Ik kon de frustraties niet meer aan mijzelf uitleggen. Ik nam ontslag en ging het onbekende vol naïviteit tegemoet. Stap voor stap onthulde zich de ware realiteit van soevereiniteit.

Het pad naar soevereiniteit begint als je het ‘point of no return’ bereikt. Waar ik destijds naïef het diepe insprong, bied ik je nu graag de sleutels aan om je nieuwe pad met vertrouwen tegemoet te gaan. Graag vertel ik je over mijn ervaringen.

Op 10 april 2022 geef ik een live workshop en boekpresentatie van mijn nieuwe boek Path to Sovereignty bij de Optimistenbond in Soest. Het is van 14:00 tot 17:00. Meld je gratis aan op https://optimistenbond.nl.

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: