februari 1, 2013

Neem Ontslag! wordt genationaliseerd

– PERSBERICHT –

Na maanden lange gesprekken gevoerd te hebben met minister Dijsselbloem en consorten is nu eindelijk de knoop doorgehakt. Neem Ontslag! wordt een staatsbedrijf. Het was onze minister van Financien al lange tijd duidelijk dat er agressiever ingezet moest worden op het front van overheidsacquisities. Niet alleen noodlijdende bedrijven, maar vooral juist dogma doorbrekende organisaties moeten zo snel mogelijk onder staatsbewind komen.

“Het is de mooiste bekroning van ons harde werk” sprak de oprichter van de website. “Ongetwijfeld heeft ons recente succes met het ontslag van de koninging een sterk catalyserend effect gehad op het proces.” De oprichter heeft dankzij de overname grote plannen, zoals het project om alle leden van de Europese Commissie verplicht mee te laten doen aan The Perfect Escape. “Eigen onderzoek heeft aangeduid dat hoe meer bewindslieden ontslag nemen, hoe effectiever besluitvorming plaatsvindt in Brussel”.

Den Haag heeft hiermee een zeer sterk signaal gegeven dat ondernemen nu echt geheel zonder risico is. Wanbeleid, corruptie, onkunde en simpelweg ‘pech hebben’ mogen niet langer een bedreiging vormen voor bedrijvig Nederland. De overheid zal ten alle tijden bijspringen om te voorkomen dat het beruchte leereffect een verschuiving in mentaliteit en attitude bewerkstelligt.

Minister Dijsselbloem wilde verder niet ingaan op de extra lastenverzwaring voor de belastingbetaler met deze aankoop. “Dit is een absolute no-brainer, het herstelt tijdelijk het vertrouwen van het volk in ons niet-werkend systeem en dat mag best wat kosten.”

– – –

Als belastingbetaler ben jij nu mede-eigenaar van Neem Ontslag! Dat betekent dat jij gratis kan meedoen aan The Perfect Escape! Doe er snel je voordeel mee.

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: