januari 22, 2010

Blanca: Vandaag de dag heb ik fantastisch werk, gezondheid en leven!

Ik begon mijn carrière op het traditionele pad van presteren. Ik verzamelde allerlei titels voor en achter mijn naam: een Master of Science, een MBA van de Rotterdam School of Management en een Coaching Certificaat van het Hudson Instituut in Santa Barbara (Californie). Daarnaast had ik ook een aantal academische prijzen gewonnen. Ik sprak verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands). Ik reisde rond de wereld en klom steeds hoger op de carrière ladder. Mijn expertise lag in het gebied van change en innovation management.

Mijn uitgebreide ervaring in global change en innovation projecten stelde mij in staat om mensen te leren dat ze zich moeten concentreren op wat ze ècht geloven en daarbij Maximum Value te creëren. Het heeft me ook geholpen om de de ‘business as usual’ leiderschap stijl achter me te laten, een stijl die nog zoveel business leaders gebruiken. Ik heb zoveel business leaders hun ziel zien verliezen omdat ze zo graag wilden passen in de organisatie. Ze waren zo beinvloed door de politiek van hun bedrijf, de verwachtingen van de schizofrene organisaties en nog veel meer nonsense, dat ze vergaten waar ze ècht voor staan. Ze vergaten zichzelf te zijn. Ze konden daardoor niet langer Value creeren voor hun bedrijf of voor zichzelf.

Dit gebeurde niet alleen bij anderen, het overkwam mijzelf ook. Ik had de hoogste positie die een vrouw ooit had bereikt in mijn bedrijf. Ik verdiende een vorstelijk salaris en had veel ‘perks’ (auto van de zaak, macht, status…). Op een dag werd ik ‘s ochtends wakker en realiseerde me dat ik niet meer mezelf was. Ik was een onzichtbare en vervangbare leider geworden. Mijn mantra destijds was ‘Thank God it’s Friday’. Ik had lichamelijke pijn. Ik had een verwaarloosbaar liefdesleven met een partner die me niet apprecieerde. Ik was slechts een schaduw geworden van het leven dat ik eigenlijk wilde hebben.

Toen ik me dit realiseerde, begon mijn eigen spirituele reis om mijn levensdoel te vinden. Ik besloot om corporate life te verlaten en me daarna aan te sluiten bij die grote groep eenmanszaak CEO’s. Het was een lange moeizame reis om mijn doel te vinden, maar het is me gelukt. Nu weet ik wat mijn doel is “to heal the fear of the builders of the Imminent Heart Centered Economy”. Ik realiseerde me dat ik altijd al (wellicht soms onderbewust) hier mee bezig was. De tijd was rijp om dit naar een professioneel niveau te brengen. Ik begon een business ondersteuning geeft aan change agents die hun passie willen gebruiken om de wereld te veranderen, maar nog niet weten hoe!

Ik heb inmiddels al positieve transformatie gebracht in het persoonlijke en business leven van vele professionals: advocaten, consultants, business owners, bankiers… zij zijn nu actief en bewust aan het bouwen aan de Imminent Heart Centered Economy!

Vandaag de dag heb ik een fantastische baan, ik zie dagelijks het bewijs van de impact die mijn klanten hebben op de wereld en in hun leven, ik heb het beste privé en liefdesleven, een enorm hoog energie niveau en een fantastische gezondheid.

www.blancavergara.com

Meer inspirerende verhalen lezen? Klik hier.

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS ebook - 15 tips voor wie ontslag wil nemen!
x

Nieuwe toekomst!

15 tips voor wie graag ontslag wil nemen
Mijn exclusieve e-book met 15 GOUDEN TIPS om je goed voor te bereiden op jouw ontslag.

Werk aan jouw toekomst!
x