Een Rijker Leven begint nu!

Wat verander je als je niets meer moet?
Hoe zou je leven er uit zien als je niets meer zou moeten? Als je alleen nog dingen doet waar je blij van wordt? Wat doe je nog wel en wat doe je niet meer? Wat voor werk zou je doen als je niets meer moet? Erg waardevol om bij stil te staan.


Van ‘z’n gangetje’ naar ‘goed’!

#’rijker’ leven is een eendaagse workshop die door Lambert Becks van leef nu! en mijzelf wordt gegeven. Tijdens de workshop creëer je je persoonlijke visie. Je ontdekt hoe je leven er uit ziet als je je bezig houdt met dingen die er voor jou toe doen. We laten je ervaren dat geld geen belemmerende factor is. ’niets meer moeten’ is geen illusie en wordt werkelijkheid.

Concreet handvat: Business Model You
#’rijker’ leven laat je niet alleen stilstaan bij dingen waar je blij van wordt, maar het biedt je ook een concreet model om je visie te realiseren. je leert een model gebruiken dat zijn succes bewezen heeft in het bedrijfsleven. Het Business Model Canvas is verrijkt en vertaalt naar je persoonlijke situatie. Het Business Model You maakt je in één oogopslag duidelijk wat je voor wie doet en hoe je eigen dromen, doelen en verlangens zich daartoe verhouden.

Voor wie is de workshop?
De workshop is voor iedereen die meer plezier en passie in zijn leven wil toelaten. #’rijker’ leven is voor jou als je snakt naar het weekeinde, naar je vakantie of naar je pensioen. Als je dingen doet waar je energie van kwijtraakt, geeft #’rijker’ leven je energie en daadkracht terug.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?
Je gaat nadenken over je dromen, doelen en wensen. Je gaat aan de slag met je visie. Je creëert het fundament voor een leven waarin niets meer moet en leert een methode om je visie te realiseren. Aan het einde van de dag zie je mogelijkheden voor een mooier, ‘rijker’ leven.

En dan?
Je hebt een basis gecreëerd die ervoor zorgt dat je wél tijd hebt voor de dingen die er voor jou toe doen. Een start van een ontwikkeling die er voor zorgt dat je je doelen realiseert. We hopen iets bij je los te maken. Mogelijkheden die je nog niet zag, worden zichtbaar. Na de workshop bespreek je in een persoonlijk gesprek je vorderingen en obstakels. Het is nu aan jou om met al die inspiratie verdere stappen te zetten.

Klik hier om je in te schrijven.

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: