augustus 4, 2011

Nog een koffietje dan?

Mijn vriendin Blanca en ik hadden afgelopen maandag, zoals elke week, onze zogenaamde maandagmorgen meeting. Wij zijn alle twee zelfstandige ondernemers en we werken voornamelijk van thuis. Tijdens deze meeting maken we een plan voor de zaken die we de komende week willen doen en realiseren. Daarnaast kijken we ook terug op de voorgaande week om te zien of we daadwerkelijk gedaan hebben wat we afspraken. Voor ons is dit een uitstekende manier om scherp te blijven en de juiste prioriteiten te kiezen. Blanca’s succes motiveert mij weer om verder te gaan en vice versa.

Het gaat verder dan een zogenaamde ‘buddy’ meeting. We zijn verantwoordelijk voor onze eigen projecten, maar omdat wij ook een gezinnetje zijn draagt ons individuele succes toe aan ons gezinsleven. En daar hebben wij alle drie, dus ook ons zoontje Camilo van 9 maanden, baat bij.

Afgelopen maandag hielden we onze vergadering op een nabij gelegen terras. Onder het genot van een prima lunch kwamen we tot nieuwe inzichten en synergiën om nog efficienter met onze tijd om te gaan. Ik ga me de komende tijd bezig houden om een key note speech te schrijven over ontslag nemen. Blanca houdt zich de komende tijd o.a. bezig met de Ultimate Life Company, een initiatief met Bob Proctor en Brian Tracy.

Camilo is ook altijd aanwezig op onze meeting. Zijn inzichten zijn van onschatbare waarde. Niet dat wij zijn gebrabbel begrijpen, maar hij is wel altijd blij. Daarmee helpt hij ons elke dag herinneren om plezier te hebben in ons leven, no matter what.

 

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: