augustus 10, 2012

Website starten voor beginners

Als je voor jezelf wilt beginnen dan is het belangrijk om een website te starten. Zo breng je duidelijk onder woorden te brengen wat je wilt aanbieden en hoe je jezelf positioneert.

Eenvoudig en snel
Wordpress cursus voor beginnersHelaas haken veel mensen af bij het idee van het opzetten van een website; teveel gedoe, te technisch, of gewoon niet weten hoe. En dat is enorm zonde! Ik wil voor jou die drempel wegnemen en geef daarom de cursus ‘Website starten voor beginners’. Aan het eind van deze interactieve cursus heb jij niet alleen veel geleerd… JE HEBT DAN OOK AL JE EERSTE WEBSITE GEBOUWD!

Voor jou
Dit is voor jou als je je niet wilt verdiepen in de technische zaken, maar wel volledige controle wilt hebben over het eind resultaat. In korte tijd leer je hoe snel je een website kan neerzetten en hoe je die verder kan professionaliseren.

Let op: gratis voor leden van
The Perfect Escape Community

Onderwerpen die aan bod komen:
Hoe werkt het internet, hoe werkt een website, je eerste webpagina, WordPress, vormgeving, online marketing, social media

Dit is een interactieve cursus, waarbij jezelf direct aan de slag gaat. Je leert hoe je je eigen website bouwt en vorm geeft. Het tempo ligt hoog, je gaat zelf aan de slag, zo leer je het snelste. Maak daarom geen aantekeningen, maar doe mee. De online training wordt opgenomen en je kunt hem na afloop zo vaak bekijken als jij wilt.

Wanneer:
Dinsdag 28 augustus van 19:00 – 21:30
Waar:
Het is geheel online. Het enige wat je nodig hebt is een computer.

Let op: gratis voor leden van
The Perfect Escape Community

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: