december 9, 2011

Hoera, jij hoort bij de 0,0000000001%

global elite

Ik heb fantastisch nieuws voor je. Dit gaat jouw wereld op zijn kop zetten. Jij dacht natuurlijk dat je bij de 99% hoorde en ondergeschikt was aan het reilen en zeilen van die 1%, de elite. Echter, de waarheid is compleet anders!

Jij hoort namelijk bij de elite. Maar niet zomaar een elite. Jij hoort bij de top-elite, de elite der eliten. Jij bent eliter dan wie dan ook, jij bent het aller-elitest van iedereen! Het gezelschap waar jij onderdeel vanuit maakt is zo ongelooflijk select, dat er echt maar plaats is voor één held… en dat ben jij!

Ja, jij bent uniek. In jouw wereld sta jij aan de top. En daar zou je best eens wat meer van mogen profiteren. Jij staat aan het roer van jouw leven. Durf dan ook te sturen. Durf te ontdekken wie jij nu écht bent. Laat al je kwaliteiten en capaciteiten tot zijn recht komen.

Om dat te realiseren heb je wel vrijheid nodig. Die vrijheid geeft je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Heb je echter het gevoel dat je belemmerd wordt in die vrijheid, dan moet je juist die vrijheid terug nemen. Ja, dat mag, want dit is jouw wereld. Jij bent de elite en jij mag dat bepalen. En het is heel simpel… het begint met twee magische woorden. Je mag in de comments raden welke dat zijn!

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: