augustus 15, 2014

Aanrader: Acumulus online boekhoudpakket

online boekhouden

Het is zeker niet mijn hobby. Het is iets waar elke ondernemer mee te maken heeft. Boekhouding. Bonnetjes en facturen verzamelen, rekeningen verifiëren, kilometeradministratie bijhouden, gewerkte uren registeren, noem maar op.

Om de pijn te verzachten trok ik vroeger meestal 1 dag in het kwartaal uit om alles op orde te brengen. Dat was dan wel een dag waar ik, laat ik me netjes uitdrukken, minder aanspreekbaar was. Vervolgens bracht ik de gehele administratie naar een boekhouder die alles verder keurig netjes afhandelde. Dit jaar heb ik echter besloten om het zelf te doen.

Ik ben namelijk een beetje een control-freak. Ik wil weten wat er gaande is. Ik wil het allemaal snappen en begrijpen. Ik wil het overzicht hebben. Op elk moment van de dag graag. En dat was niet mogelijk in die opzet.

Online boekhoudpakketen vergelijken
Na aardig wat zoek- en vergelijkwerk heb ik een online boekhoudpakket gevonden die precies doet wat ik wil. Dit boekhoudpakket denkt vanuit de gebruiker. Je hoeft geen journaalposten bij te houden of je te verdiepen in allerlei boekhoudmethoden. De interface is eenvoudig, de administratie professioneel. Alle standaard scenarios zijn voorgeprogrammeerd. En alles volledig online.

Resultaat: binnen een paar uur ben ik klaar voor het hele kwartaal en is de BTW aangifte gedaan. En dit alles met bijna een glimlach op mijn gezicht.

Ik ben een kritische gebruiker van producten, zeker als het om software gaat. Ben je (beginnend) ondernemer, dan kan ik je dit pakket zeker aanraden: Acumulus online boekhouden

Acumulus online boekhoudpakket
Acumulus is vriendelijk geprijst, zitten geen extra kosten bij als je een keer meer transacties te verwerken hebt en beschikt over duidelijke handleidingen om snel van start te gaan. Het scheelt mij geld, veel tijd en bovenal een hele hoop frustratie en energie! Zeker het uitproberen waard! En als je de link gebruikt, steun je deze website ook nog eens.

Foto online boekhouden via Shutterstock

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: