De 3 belangrijkste zaken waar je op moet letten in 2016

aandachtsgebieden

Officieel mag ik geen gelukkig nieuwjaar meer tegen je zeggen blijkbaar, maar ik mag wel wensen dat 2016 voor jou een prachtig jaar wordt met veel positieve verandering. Bij deze dus, en als ik je daar bij kan helpen, op welke wijze dan ook, laat het me weten.

Mooie start

IMG_0400-smallMijn 2016 is erg goed begonnen. Het begon met een frisse nieuwjaarsduik, een vrolijke frisse start van het jaar. Inmiddels niet meer heel spannend daar ik al elke ochtend een ijskoude douche neem. Serieus, probeer dit ook. Zeker als je al lange tijd probeert grip te krijgen op je denken en een oplossing zoekt voor je huidige situatie. Het positieve mentale en psychologische effect van deze fysieke actie is echt geweldig.

Het was een drukke maar mooie week voor mij: offertes maken, facturen sturen, acquisitie, salesgesprekken plannen, BTW aangifte doen, leuk interviewgesprek gehad, boek uitgelezen, nieuwe mensen ontmoet, een kwartaalplanning gemaakt en verder geschreven aan een nieuw boek.

Let op!

Klinkt goed natuurlijk, maar in alle drukte is het noodzaak de 3 belangrijkste zaken niet uit het oog te verliezen. Of je nu al voor jezelf begonnen bent of dit jaar ontslag neemt/krijgt, er zijn drie zaken die, vooral in 2016, jouw volle aandacht moeten krijgen. Ik spreek uit ervaring: ik heb jaren geleden zelf ervaren wat er gebeurt als je dat niet doet. Daarbij vergeleken is een dagelijkse ijskoude douche erg comfortabel!

de 3 belangrijkste zaken voor 2016

Klik hier voor de 3 belangrijkste zaken waar je op moet letten in 2016:

Maak er een fantastisch jaar van!

Go for it! Ik wens je veel succes en als ik je ergens mee kan helpen, laat het weten.

Foto: aandachtsgebieden via Shutterstock

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: