januari 18, 2016

This time, Blue Monday will make sense!

de juiste keuze

Hoera, het is Blue Monday vandaag! De meest depressieve dag van het jaar. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Volgens de Britse psycholoog en bedenker Cliff Arnall heeft dit te maken met feit dat goede voornemens inmiddels al mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Iets nieuws

Of meneer Arnall nu gelijk heeft of niet, juist op deze dag wil ik je uitnodigen voor iets nieuws. Iets waar ik al lange tijd mee bezig ben.

Veel lezers van mijn nieuwsbrief worstelen ergens mee. Ze staan op een punt in het leven waar ze realiseren dat een aantal dingen niet kloppen. En het grote probleem is het niet weten wat er aan te doen. Elke keuze hierin heeft zijn eigen voor- en nadelen die niet te vergelijken zijn met de voor- en nadelen van andere opties. Het gevolg is stagnatie en frustratie.

De juiste beslissing

Hoe kun je nu tóch de juiste beslissing maken als je alles tot op de bodem hebt geanalyseerd en scenarios hebt gemaakt maar geen duidelijke winnaar kunt aanwijzen?

Dat kan, is mijn bewering. En daartoe wil ik je graag uitnodigen voor mijn nieuwe Sensemaking Masterclass. Het is in het Engels en let op: waarschijnlijk niet voor iedereen!

Via deze link hieronder kun je er meer over lezen en je aanmelden:

Sensemaking Masterclass

.
Foto: de juiste keuze via Shutterstock

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS ebook - 15 tips voor wie ontslag wil nemen!
x

Nieuwe toekomst!

15 tips voor wie graag ontslag wil nemen
Mijn exclusieve e-book met 15 GOUDEN TIPS om je goed voor te bereiden op jouw ontslag.

Werk aan jouw toekomst!
x