september 16, 2021

Ontwerp je Nieuwe Toekomst (gratis workshop)

morele keuze

De kogel is door de kerk. Onder de noemer ‘versoepeling’ heeft het Nederlandse demissionaire kabinet aangekondigd dat het controversiële coronatoegangsbewijs verplicht wordt in de horeca en in de kunst- en cultuursector per 25 september.

Deze maatregel zorgt voor een tweedeling en raakt niet alleen de bezoekers, maar ook iedereen werkzaam in de sector. De naleving ervan wordt afgeschoven naar de bedrijven zelf, die al flink geleden hebben onder de maatregelen.

Ik vind het ronduit verwerpelijk! Maar mijn mening doet helemaal niet ter zake. Want of je het nu een goed of slecht plan vindt, het is duidelijk dat dit onherroepelijk gaat leiden tot problemen.

Werkgevers én werknemers, waar dan ook in de hiërarchie, zullen zelf een morele keuze moeten maken. Als die niet overeenkomen met elkaar ontstaan arbeidsconflicten.

Zelf ontslag nemen is wellicht geen fijne, maar wel een hele reële optie, die juist ook weer nieuwe kansen biedt. Wil je dit laatste verder onderzoeken?

Genoeg negativiteit! Ontwerp je Nieuwe Toekomst!

Laat je geest de vrije loop en zie het voor je. Eindelijk iets doen waar de wereld beter van wordt. Iets doen waar jij volledig achter staat. Hoe pak je dat aan in deze volatiele tijd? Hoe ga je weer kansen zien?

Ik bied een 3-daagse workshop aan om je daarbij te helpen. Gratis. Omdat het zo belangrijk is in deze tijd.

Update: De workshop is inmiddels al geweest, dus helaas. Maar als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan weet jij als eerste wanneer de volgende workshop wordt georganiseerd.

Meld je aan

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: