september 2, 2010

TIP 9: Lees heel veel boeken

Veel mensen willen wel ontslag nemen, maar hebben geen idee waar te beginnen. Je begint een nieuw avontuur, met veel onzekerheden en onduidelijkheden. Voor sommige mensen is dat juist spannend, voor anderen is dat juist wat ze vasthoudt in hun huidige baan.

Hier volgt de volgende practische tip in deze mini serie van 15 posts. Deze tips kunnen je helpen om opheldering te krijgen voordat je je baan opzegt.

Dus, zit je vast in je baan, volg dan deze serie aan tips die je hopelijk een kick-start geven om je droomleven te beginnen.

TIP 9: Lees heel veel boeken

Kan je niet wachten om je baan te verlaten? Ga lezen!

Dertig minuten per dag zal al een groot verschil in je leven maken omdat je snel inziet dat er een enorme voorraad aan kennis beschikbaar is voor jou om te gebruiken. Elk antwoord op elk probleem waar je ooit mee geconfronteerd bent, staat wel ergens opgeschreven. Wil je een betere advocaat, vader, vriend of minnaar zijn, dan zijn er boeken die je kunnen helpen dit doel te bereiken. Alle fouten die je ooit zult maken in je leven zijn al een keer gemaakt door iemand anders.

En het hoeven niet alleen boeken te zijn. Je hebt ook veel aan het lezen van goede blogs en websites.

Hoe kan je meer lezen:

Zet 30 minuten per dag vast voor jezelf om te lezen. Het lezen van een mooi boek voor het slapen gaan is een ideale manier om de dag af te sluiten en beter te gaan slapen.

  • Kijk eens op de lijst van aanbevolen boeken van deze website.
  • Zoek het internet af naar blogs over jouw onderwerpen
  • Meld je aan op nieuwsbrieven, zoals deze bijvoorbeeld

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: