juli 28, 2010

Wat is de traditionele lifestyle?

lifestyle

Zijn we anders gaan denken over het leven? Waar gaat het nu om in het leven? Het traditionele leven gaat om de handel van het inruilen van jouw tijd voor geld. Het gaat niet om de handel in jouw waarde voor geld.

Toestemming voor vrijheid?

Jij moet toestemming vragen aan je baas voor een dag verlof. Het is jouw baas die de hele dag beslist welke projecten jij moet doen. Je besteedt de beste en gezondste jaren van je leven in een kantoorruimte waar je wacht tot je uiteindelijk oud bent en met pensioen mag zodat je weer volledige controle over je eigen leven hebt. Je koopt veel onzinnige dingen voor jouw entertainment die de saaiheid van je dagelijkse werk moeten compenseren. Het is het lange wachten op de vrijdag, wat maandag al begint. Het is het verrichten van werk dat talloze andere mensen ook kunnen doen, in plaats van het laten zien van jouw unieke kwaliteiten.

Nog steeds voor jou?

Is deze levensstijl nog steeds voor jou? Je kan ook besluiten om te kiezen voor vrijheid en met je baan te stoppen en je eigen bedrijf op te zetten. Lees de inspirerende verhalen van de mensen op deze site die hebben besloten om een nieuwe weg in te gaan.

Aan jou de keuze.

Foto: lifestyle van Shutterstock

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: