april 25, 2010

Zoveelste mislukte sollicitatie gedaan?

Heb je net weer een mislukte sollicitatie gedaan? Weer eentje die je aan het lange rijtje kan toevoegen? Je wordt er niet vrolijker van. Je hebt een goed C.V., gemotiveerd om te werken en toch lukt het niet om die baan te scoren. Wat een ellende, maar niet getreurd!

Er is namelijk een bedrijf dat jou wèl wil aannemen. Een bedrijf dat jou die functie geeft die jij al jaren ambieert. Een bedrijf waar de baas jou echt begrijpt. Waar de baas jou waardeert. Een bedrijf dat ècht luistert naar jouw mening over hoe het allemaal beter kan. Een bedrijf waar jij je eigen uren bepaalt. Een bedrijf dat het echt waar maakt als het zegt dat voor jouw carrière the sky the limit is.

En om bij dit bedrijf te werken hoef je niet elke dag in de file te staan. Om bij dit bedrijf te gaan werken hoef je ook geen vervelende sollicitatiebrief te schrijven. Sterker nog, je C.V. opsturen is ook niet nodig.

En het allermooiste is… bij dit bedrijf zijn ze op zoek naar JOU! Ze willen dat je zo snel mogelijk begint. Het enige wat je hoeft te doen is dit formulier in te vullen en op te sturen. Meer niet!

Gefeliciteerd met je nieuwe functie!!!

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: