Yes! Mijn nieuwe boek Path to Sovereignty is uit!

Nog nooit zaten zoveel mensen op de wipstoel om ontslag te nemen. Door het vele thuiswerken kijkt men anders naar het leven en de invulling daarvan. De ontevredenheid is makkelijk in kaart te brengen. Maar dan? Ontslag nemen, ja of nee? En wat ga je daarna doen?

Als mijn reiskoffer destijds had kunnen praten, had het perfect kunnen uitleggen hoe het voelt om alsmaar rondgesleept te worden. En dit was ook precies hoe ik me voelde. Zinloos en doelloos jezelf weer slepen naar kantoor, naar de volgende vergadering, het volgende project.

Ik was niets anders dan een acteur in het toneelspel van de moreel corrupte business wereld. Ik smachtte naar vrijheid. Gewoon weer blij en gelukkig zijn. Ik nam ontslag. Vervolgens hoopte ik een betere baan vinden. Dat lukte niet. Echter, ik vond wel iets anders. Iets dat veel beter en mooier was dan een volgende stap in mijn loopbaan.

In mijn nieuwe boek Path to Sovereignty vertel ik je eerst mijn eigen verhaal: over de vreugde maar ook de pijn. Daarna deel ik hoe je jezelf kunt ontdoen van de diepgewortelde conditionering die jou gevangen houdt in je huidige realiteit. In praktische stappen en oefeningen help ik om je innerlijke kracht terug te vinden, zodat jij echt iets kan doen waar jij achter staat.

Ja, de wereld is heel onzeker geworden. Juist nu hebben we persoonlijk leiderschap nodig. Ik nodig je uit om je eigen innerlijke revolutie te beginnen.

Duik diep in wat je altijd wilde, wie je bent en wie je bedoeld bent om te worden. Bevrijd jezelf van de handboeien van andermans verwachtingen. De omstandigheden zijn rijp. De oplossing is jouw innerlijke revolutie. The time is now. Are you ready?

En de prijs? Die bepaal je helemaal zelf. Zie het als een mooie opwarm oefening voor het boek.

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: