Eigen bedrijf starten

 

 • Ik wil graag mijn eigen bedrijf starten, maar kan goed hulp gebruiken.
 • Er komt een ontslagronde aan. Dit is mijn kans om echt voor mijzelf te beginnen!
 • Ik ben jong genoeg en wil weer meetellen qua carrière!
Ook jij kan het

Herken je hier iets in?

Met Mind Your Own Business zet jij je eigen onderneming op, terwijl je nog werknemer bent. Je werkt jouw plan uit, doet gedegen marktonderzoek en je leert hoe jij jezelf AUTHENTIEK in de markt positioneert. Ik geef je krachtige shortcuts, zodat jij vol vertrouwen toewerkt naar je eigen vrijheid. En in dit hele proces, blijf jij de baas!

Ook JIJ kan het. Ik ben er van overtuigd dat in iedereen een ondernemer schuilt. Als jij er van overtuigd bent dat jij nu het heft in handen moet nemen van jouw leven, dan is dit perfect voor jou.

Aan het eind van dit krachtige  online programma heb jij:

 • een eigen onderneming in de startblokken met een duidelijke en krachtige marketing strategie
 • ​een methode die je in staat stelt jouw bedrijfs- en levensstrategie aan te passen wanneer nodig
 • het vertrouwen en de durf om met jouw leven een nieuwe richting in te slaan
 • een ondernemersmindset en denk je in groeimogelijkheden
 • een concreet actieplan dat jou de empowerment, motivatie en kracht geeft om door te zetten

Jij bepaalt zelf wanneer je klaar bent om de regie over JOUW LEVEN te nemen!

Hoe ga je deze doelen bereiken?

 • Je maakt jouw persoonlijke business model met Business Model You™, de methode van het best-seller boek waar ik co-auteur van ben
 • Businesstrainingen die jou centraal stellen in het opzetten van je bedrijf
 • Je krijgt de tools en technieken ter beschikking waarmee je jouw strategie implementeert en het allemaal klaarspeelt, inclusief de lifestyle die je ontwerpt (en verdient!)
 • Praktische shortcut opdrachten die jou in staat stellen om de nieuwe inzichten die je opdoet direct om te zetten in concrete actie
zelfstandig ondernemerschap
zelf controle houden

Je werkt toe naar het punt waarop je echt in business bent, het moment waarop jij klanten krijgt. Verlies geen kostbare tijd met het opnieuw uitvinden van het wiel! Maak niet dezelfde fouten als zovelen voor je.

Met het Mind Your Own Business stuur ik je naar de business shortcuts zodat jouw groeiproces naar het ondernemerschap supersnel verloopt.

Alles gebeurt online. Je krijgt direct toegang tot de speciaal ontwikkelde online leeromgeving. Je kunt in contact komen met medecursisten. Je houdt beschikking over het materiaal zodat je het nogmaals kunt oefenen, zo vaak jij wilt. Jij bepaalt zelf wanneer je de grote stap maakt naar het leven waar jij recht op hebt!

Ik heb ontzettend veel aan je cursus gehad, met name is deze van belang geweest in het veranderen van mindset. Ik had helaas niet zelf de keuze om ontslag te nemen, want mijn contract werd niet verlengd. Toch was ik al langere tijd van plan om voor mezelf te beginnen en dat was een goed moment om daarmee te beginnen.

Om het te doen had ik lef nodig en peptalks om het vol te houden. Die peptalks waren van jou en kwamen als geroepen!

Eline R.

Het was een geweldige ervaring. Dankzij de vele denk- en doe-opdrachten, tips van medecursisten en gesprekken met Bertil kreeg ik steeds meer duidelijkheid. In een mum van tijd was niet alleen de eerste stap helder, maar ook de stappen daarna.

Ik weet nu wat ik moet doen om mijn doelen te bereiken.Piet O.

Ondernemen vereist een andere "mindset". Bertil helpt je om dit op de juiste manier tussen de oren te krijgen, waarmee je een "nieuw niveau van volwassenheid" bereikt, essentieel voor het behalen van succes.

Chris van Dam
Founder of Airborne Metals
 • module 1
 • Module 2
 • module 3
 • module 4
 • module 5
 • extra

Module 1: The Foundation

Module 1 A. Drive​
Ontdek je wie jij écht bent en wat jouw echte drijfveren zijn. Zo kun je eindelijk de dingen gaan doen die jij écht wilt doen in je leven.

Module 1 B. Business Model You​
Business Model You (tm) is een simpele maar krachtige manier om de kracht van het denken in business modellen om te zetten naar het vormgeven van je onderneming. Het Business Model You (tm) proces gebruikt een makkelijk te begrijpen visuele tool om je te leren hoe je zakelijke en “persoonlijke” business modellen kunt beschrijven en analyseren. Het laat je zien hoe je de koers in je leven kunt herzien en op welke wijze je persoonlijke en carrière wensen daarin kunt vertegenwoordigen.

Business Model You

Module 1 C. Goal setting
Zet jouw passie, drive en business ideeën naar concrete actie en genereer momentum in het veranderingsproces naar een mooiere toekomst

BONUS


neem ontslag boek

Als bonus geef ik je gratis mijn eBook. In Je Laatste Honderd Dagen laat ik je zien dat ontslag nemen juist wel een optie is en waarschijnlijk dé oplossing voor jou!

De angst van het ontslag nemen verdwijnt door je te richten op een wereld vol nieuwe mogelijkheden. In een periode van honderd dagen word je geïnspireerd om een hele belangrijke beslissing te maken die je leven gaat veranderen. Niets staat je meer in de weg om het leven te leiden waar jij recht op hebt!

100% GELD TERUG GARANTIE


Ik ben er zo van overtuigd dat dit programma jou enorm haat helpen, dat ik 15 dagen lang een volledige garantie geef. Mocht je niet 100% tevreden zijn over het programma, dan hoef je alleen een e-mail te sturen en je ontvangt je geld terug. Ik wil alleen tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

zelfstandig ondernemer worden

Ook voor jou? Dit is voor jou als je...

vrijheid van werken
 • ... al een (lange) tijd worstelt met je werknemersbestaan. Je weet dat DINGEN ANDERS MOETEN, maar je hebt hulp nodig om je gedachten te structureren en ideeën uit te werken.
 • ... geen baan meer hebt en de ene mislukte sollicitatie na de andere gedaan hebt. Het doorlopen van het proces van het opzetten van je onderneming geeft je weer zoveel POWER en ZELFVERTROUWEN.
 • ... al sinds jaar en dag weet dat er een ondernemer in je schuilt. Doe het gewoon en laat de wereld zien WIE JE ECHT BENT!

Wacht nu niet langer! Dit is een investering in JOU die zich altijd terugbetaalt. Zet die eerste stap en laat de wereld jouw echte kwaliteiten zien!

Je hebt geen talent of geluk nodig om je eigen leven te kunnen leiden. Ik laat je zien hoe!​

Bertil Schaart
Bertil Schaart

WACHT NU NIET LANGER

Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van het begin van EEN NIEUWE TOEKOMST.
Een toekomst waar jij bepaalt hoe je wilt leven en werken. Wacht niet langer en begin direct.

Ik wil dit programma toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, omdat ik het belangrijk vind dat mensen een betekenisvol leven leiden. Zo maak je het leven op deze wereld een stukje mooier.

zelfstandig ondernemer worden