• Home /

Turboworkshop Ontsnap uit de Gouden Kooi

Nadam Schmidt is Holistisch Banker en heeft midden in de turbulente coronacrisis zijn baan vol zekerheden en voordelen ingeruild voor het ondernemersbestaan. Hij is niet alleen ervaringsdeskundige, maar hij begeleidt zijn clienten bij het maken en uitvoeren van life changing events.

“Als mens word je geboren op deze wereld en dan heb je geld nodig om te overleven” citeert Nadam. “Dat is een gegeven, althans, voor mij wel“, vervolgt hij. “Geld is zowat een element. Dat maakt ook dat het logisch is dat geld vaak als obstakel wordt genoemd voor het leven van je ideale leven en werkbestaan.”

Als dat ook waar is voor jou, dan nodig ik je van harte uit om samen met hem te verkennen hoe geld in jouw voordeel kan werken.

Op dinsdag 16 november om 20:00-21:00 begeleidt hij jou in een live webinar en ga je aan de slag om belangrijke stappen naar jouw vrijheid te zetten. Als rasechte bankier zal hij de rol van geld niet ontkennen in jouw plan, maar is geld echt de bottleneck en zo ja, hoe kan je dat dan oplossen?

Nadam Schmidt is holistic banker, met meer dan 20 jaar ervaring als financieel adviseur in de bancaire sector. In 2021 heeft hij na 16 succesvolle jaren bij ING, de ondernemersschoenen aangetrokken.

Het te verwachten rendement van deze workshop:

  • Een turbo-verkenning van wat je wilt en belangrijk vindt
  • Turbo-Inzicht in de rol en de betekenis van geld in jouw leven
  • Turbo start naar een nieuwe toekomst

 Na jouw inschrijving ontvang je ter voorbereiding een inspirationele vraag om voor jezelf te beantwoorden.

Ervaringen eerdere webinars van Nadam:
"Nadam heeft de kracht veel in beweging te brengen en tegelijkertijd rust en overzicht te creëren. Hij kijkt niet alleen naar geld maar ook naar hoeveel energie iets kost."

"Bedankt Nadam voor alle mooie inzichten die ik gekregen heb, financieel maar ook immaterieel. De vrijheid die ik nu voel zowel zakelijk als privé."

"Hij motiveert je te kijken naar waar je echt blij van wordt, wat je echt wilt en waar je bevlogenheid zit. En dat natuurlijk, super praktisch, in combinatie met de financiële mogelijkheden en kansen."

Ja, ik wil meedoen

Ontsnap uit de Gouden Kooi

gratis workshop

Dinsdag 16 november 20:00-21:00