maart 19, 2015

Mijn nieuwe boek is uit!

Eigen zaak beginnen maar wat

Hoera, ik ben erg blij vandaag! Mijn boek is uit.

Wil je je eigen bedrijf beginnen, maar heb je geen idee waarin?

Mijn boek geeft jou de oplossing.

Met Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf zul je ontdekken:

Wat je nu écht leuk vindt en wat bij je past
Hoe je oneindig veel mogelijkheden en ideeën creëert
Hoe je je onderscheidt met jouw talenten
Hoe je met jouw idee geld kunt verdienen
En nog veel meer

Meer weten? Klik op het boek!
Eigen zaak beginnen maar wat

Een schatkist vol waardevolle tips en adviezen voor de nieuwe ondernemende ondernemer, dat brengt dit boek “Het beste idee voor je eigen bedrijf”. Oftewel “jouw skills, jouw passie, jouw business; geld verdienen met wat je leuk vindt”. De auteur, Bertil, weet waar hij het over heeft, aangezien hij dit proces zelf heeft doorlopen. Hij is zelf ondernemer geworden en kent de klappen van de zweep als het gaat over de ontwikkelingen van werk in loondienst naar op eigen benen staan. Bovendien heeft hij hierin enorm veel plezier waardoor hij meer dan prima over hoe start je een eigen business kan adviseren. Daar doet niet alleen de starter zijn voordeel mee, waaronder ondergetekende, maar ook de auteur zelf. Bertil bedankt, je hebt mij met dit boek flink op weg geholpen naar mijn eigen ondernemerschap.
Eric-Jan Ritsema

Boeken over het starten van een onderneming zijn er genoeg. Toch ken ik geen ander boek dat de lezer zo weet te raken als Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf. Terwijl andere auteurs blijven hangen in de juridische, fiscale en marketingtechnische kanten van ondernemen, bespreekt Bertil Schaart datgene wat er écht toe doet: je passie, je kunde en hoe je daar geld mee kunt verdienen. Dankzij de vele concrete tips en oefeningen heb ik tientallen ideeën gekregen om direct mee aan de slag te gaan.

Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf is een absolute must-read voor iedereen die de stap naar het ondernemerschap wil zetten.
Pieter Offermans

—>>> KLIK HIER <<<---

—>>> Het Beste Idee voor je Eigen Bedrijf<<<---

Bertil Schaart

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS ebook - 15 tips voor wie ontslag wil nemen!
x

Nieuwe toekomst!

15 tips voor wie graag ontslag wil nemen
Mijn exclusieve e-book met 15 GOUDEN TIPS om je goed voor te bereiden op jouw ontslag.

Werk aan jouw toekomst!
x